Niçoise Francuski Chleb Pizza
Niçoise Francuski Chleb Pizza może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 379 kalorii, 17g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.67 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odebrać roma pomidory, papryka, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Spróbuj Niçoise Francuski Chleb Pizza, Francuski w mgnieniu oka: Sałatka chlebowa Niçoise Panzanella, oraz Francuski Chleb Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 450º. Linia jelly roll pan, 15 1/2x10 1/2x1 cala, z folią aluminiową.
Pomidory, paprykę i cebulę rozłożyć na folii.
Posmaruj obie strony warzyw około połową dressingu.
Piec odkryte 12 do 15 minut lub aż cebula będzie chrupiące-miękkie.
Obniżyć temperaturę pieca do 375º.
Wyjąć warzywa i folię z patelni.
Połówki chleba ułożyć, boki pokroić w górę, na patelni.
Pędzel z pozostałym opatrunkiem. Wymieszać równomiernie z pieczonymi warzywami, jajkami, oliwkami i serem.
Piec 8 do 10 minut lub do rozpuszczenia sera.
Pokroić w 2-calowe plastry.