Nina ' s Texas Chili

Nina ' s Texas Chili
Przepis Nina Texas Chili może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Na $3.65 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 604 kalorie, 43g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Jest idealny do Super Bowl. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz olej do gotowania, oregano, sos pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 80%. Podobne przepisy to 5th Annual Chili Contest: wpis # 1-Texas-Style Chili, Texas Chili, oraz Texas Chili.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu; gotować stek, kiełbasa, cebula, zielony pieprz, czerwony, pieprz, żółty pieprz, i czosnek w garnku, aż cebula i papryka są miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółtaPapryka żółta
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać pokrojone w kostkę pomidory, sos pomidorowy, bulion z kurczaka, miód, i fasola; doprowadzić do wrzenia. Jeden na raz, mieszać w pieprzu cayenne, chili w proszku, oregano, czarny pieprz, sól, i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z KurczakaBulion Z Kurczaka
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Posypać ser Cheddar do chili w małych partiach i mieszać do rozpuszczenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i powoli gotować około 2 godzin. Zagęścić mieszając masę przez chili i gotując przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia37
Magazyn