Niemieckie Kulki Ziemniaczane

Niemieckie Kulki Ziemniaczane
Przepis Niemieckie kulki ziemniaczane mogą zaspokoić Twoje europejskie pragnienie w około 1 godzina i 5 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 1g tłuszczu i w sumie 189 kalorii. Za 43 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 10. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Mieszanka soli, jajek, mielonej gałki muszkatołowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niemieckie Czekoladowe Kulki Cookie, Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, oraz Niemiecka Sałatka Ziemniaczana dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Ziemniaki włożyć do rondla i zalać wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30-35 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dobrze odcedź. Wstaw do lodówki na 2 godziny lub na noc.
3
Obierz i zetrzyj ziemniaki. W misce wymieszaj jajka, 3/4 szklanki mąki, bułkę tartą, sól, gałkę muszkatołową i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
ZiemniakZiemniak
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj ziemniaki; mieszaj rękami, aż dobrze się połączą. Kształt do 1-1 / 2-in. kulki; zwiń pozostałą mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RolkaRolka
5
W dużym czajniku zagotuj osoloną wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
6
Dodaj pierogi, po kilka na raz, do wrzącej wody. Dusić bez przykrycia, aż pierogi wyrosną na wierzch; gotuj 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
7
Wyjmij pierogi łyżką cedzakową do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
W razie potrzeby posyp natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Polecane wino: Riesling, Dornfelder

Riesling i Dornfelder to moje najlepsze typy dla języka niemieckiego. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecka czerwień, taka jak Dornfelder, dobrze komponuje się z wołowiną i dziczyzną. J. J. Prum Bernkasteler Badstube Spatlese Riesling z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
J. J. Prum Bernkasteler Badstube Spatlese Riesling
J. J. Prum Bernkasteler Badstube Spatlese Riesling
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn