Niemieckie babeczki czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 14. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 639 kalorii. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz proszek kakaowy, sodę oczyszczoną, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niemieckie Babeczki Czekoladowe, Niemieckie Babeczki Czekoladowe, oraz Niemieckie Babeczki Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Patelnie Cupcake line z 14 lub 15 wkładkami papierowymi.
W misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek, masło, cukier granulowany i brązowy cukier śmietankowy na średniej prędkości przez 5 minut, aż będą lekkie i puszyste. Zeskrobać miskę. Obniżyć prędkość do średniej, dodać jajka po kolei, następnie dodać wanilię i dobrze wymieszać. W osobnej misce ubij razem maślankę, kwaśną śmietanę i kawę. W trzeciej misce przesiać razem mąkę, kakao w proszku, sodę oczyszczoną i sól. W mikserze na niskim poziomie dodajemy na przemian maślankę i mieszanki mąki, zaczynając od maślanki, a kończąc na mące. Nie przesadzaj! Złożyć ciasto kilka razy gumową szpatułką, aby upewnić się, że jest mieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
O Cukrze Cukierniczym
Dietetyczna Soda Kremowa
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Miód Cytrusowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Miarka ciasto do wkładek cupcake. (Używam 2-calowej miarki do lodów.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Sznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
Pokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
5
Piec w środku piekarnika przez 20 do 25 minut, aż wykałaczka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut, wyjąć z patelni i pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed lukier.
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Ubij w odparowanym mleku, brązowym cukrze i żółtkach jaj i gotuj na wolnym ogniu na średnim ogniu. Dusić, stale mieszając drewnianą łyżką, przez około 15 minut, aż lekko zgęstnieje. Jeśli mieszanina wygląda na nieco zsiadłą, ubij ją energicznie trzepaczką. Z ognia wymieszaj ekstrakt z wanilii, ekstrakt z migdałów, kokos, migdały, pekan i sól. Pozostawić do ostygnięcia na około godzinę. Mróz babeczki nożem lub małą metalową szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
Dietetyczna Soda Kremowa
Odmiany Grzybów
Sznurek Do Butów Lukrecja
( 23)
Posypka W Kształcie Serca
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos