Niegotowany Budyń Bananowy

Niegotowany Budyń Bananowy
Niegotowany budyń bananowy wymaga ok. 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.29 za porcję. Jedna porcja zawiera 430 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu. 327 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka bananów, mleka, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Podobne przepisy to Niegotowany sernik cytrynowy Jen, Lasagne-Używanie Niegotowanego Makaronu, oraz Makaron niegotowany Crock Pot Mac and Cheese.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć kwaśną śmietanę, bitą polewę, pudding wymieszać i mleko. Dobrze wymieszać. Na dnie miseczki drobiazgowej lub innego szklanego naczynia do serwowania umieść warstwę ciastek, następnie warstwę mieszanki budyniowej, a następnie warstwę bananów. Powtarzać do momentu użycia wszystkich składników. Przechowywać w lodówce aż do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
BananBanan
Pliki CookiePliki Cookie
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn