Niedzielny Brunch: Pbrj (masło orzechowe i galaretka Rabarbarowa)

Niedzielny Brunch: Pbrj (masło orzechowe i galaretka Rabarbarowa)
Niedzielny Brunch: Pbrj (masło orzechowe i galaretka z rabarbarem) jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przyprawa. Jedna porcja zawiera 418 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.02 za porcję. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Mieszanka soku z cytryny, sproszkowane pektyny, rabarbar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Polane masło orzechowe i galaretki pączki ... z galaretką truskawkowo-rabarbarową Chia, Niedzielny Brunch: St. Louis Gooey Butter Cake, oraz Niedzielny Brunch: Placki Z Masłem Pomarańczowym I Kaszą Gryczaną.

Instrukcje

1
W misce, połączyć rabarbar, 2 szklanki cukru, i sok z cytryny. Przechowywać w lodówce przez noc w szczelnie przykrytym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Następnego dnia doprowadzić mieszaninę rabarbarowo-cukrową do wrzenia w małym rondlu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Zdjąć z ognia.
4
W małej misce, połączyć pektyny i pozostałą łyżeczkę cukru i temperować go przez dodanie małych ilości gorącej mieszaniny rabarbar i szybko mieszając go.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
PektynaPektyna
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodaj to do reszty rabarbaru, Przywróć rondel do pieca i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
6
Wyjąć z ognia i wlać do czystego pojemnika z pokrywką. Po wystygnięciu należy zamknąć pokrywę i przechowywać w lodówce do 2 tygodni.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn