Niedzielny Brunch Jajka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj niedzielne jajka na Brunch. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 716 kalorii, 45g białka, oraz 46 g tłuszczu. Na $2.5 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz parmezan, tosty, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Niedzielny Brunch: zielone jajka i szynka, Niedzielny Brunch: Jajka Fellini, oraz Niedzielny Brunch: jajka inspirowane Brikiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce kanadyjskiego bekonu w 13. x 9-po. naczynie do pieczenia; wierzch z serem szwajcarskim. Ostrożnie rozbij jajko na każdym kawałku sera.
Śmietanę zalać jajkami i posypać parmezanem.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 375° przez 20-25 minut lub aż jajka osiągną pożądaną doness.
Pokroić między każdym jajkiem; w razie potrzeby podawać na tostach.