Przegrzebki Z Boczkiem
Ten przepis służy 30 i kosztuje 52 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 96 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sól, sok z limonki, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Przegrzebki Zawinięte W Boczek, Przegrzebki Z Boczkiem, oraz Przegrzebki Zawinięte W Boczek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w małej misce do mieszania; ubijaj oliwę w powolnym, stałym strumieniu.
Umieść przegrzebki w plastikowej torbie do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; dodaj mieszaninę soku z limonki. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 30 minut, obracając raz.
Odcedzić przegrzebki, wyrzucić marynatę.
Boczek mikrofalowy, pokryty papierowymi ręcznikami, w 4 partiach, w wysokich 3 do 4 minut lub do lekko brązowego. Zawiń 1 kawałek boczku wokół każdego przegrzebka i zabezpiecz drewnianym kilofem.
Posypać równomiernie solą i pieprzem.
Przykryć zimny ruszt natryskiem do gotowania i umieścić ruszt na grillu na średnim ogniu (350 do 400).
Umieść przegrzebki na ruszcie i grilluj, przykryte pokrywą grilla, od 3 do 4 minut z każdej strony lub aż bekon będzie chrupiący i przegrzebki zostaną zrobione.