Przegrzebki Z Boczkiem

Przegrzebki Z Boczkiem
Ten przepis służy 30 i kosztuje 52 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 96 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sól, sok z limonki, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Przegrzebki Zawinięte W Boczek, Przegrzebki Z Boczkiem, oraz Przegrzebki Zawinięte W Boczek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników w małej misce do mieszania; ubijaj oliwę w powolnym, stałym strumieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Umieść przegrzebki w plastikowej torbie do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; dodaj mieszaninę soku z limonki. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 30 minut, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
PrzegrzebkiPrzegrzebki
3
Odcedzić przegrzebki, wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
PrzegrzebkiPrzegrzebki
4
Boczek mikrofalowy, pokryty papierowymi ręcznikami, w 4 partiach, w wysokich 3 do 4 minut lub do lekko brązowego. Zawiń 1 kawałek boczku wokół każdego przegrzebka i zabezpiecz drewnianym kilofem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
BoczekBoczek
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
MikrofalówkaMikrofalówka
5
Posypać równomiernie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
6
Przykryć zimny ruszt natryskiem do gotowania i umieścić ruszt na grillu na średnim ogniu (350 do 400).
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Umieść przegrzebki na ruszcie i grilluj, przykryte pokrywą grilla, od 3 do 4 minut z każdej strony lub aż bekon będzie chrupiący i przegrzebki zostaną zrobione.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Przegrzebki świetnie komponują się z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Trentadue La Storia Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.
TrudnośćTwardy
Gotowe W38 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn