Niedzielny Brunch: Hamekiny

Niedzielny Brunch: Hamekiny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj niedzielny Brunch: Hamekiny. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. Wiele osób robiło ten przepis, a 817 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka chleba, sera, crème fraiche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Niedzielny Brunch Warstwy, Niedzielny Brunch: Tourtière, oraz Niedzielny Brunch: szynka i ciastka.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375°. Szynkę i ser rozdrzeć lub pokroić na małe kawałki. Szynkę i ser wrzucić razem i podzielić równomiernie pomiędzy ramekiny. Łyżkę śmietany lub crème fraiche na wierzchu szynki i sera, a następnie rozbić jajko na wierzchu. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść ramekiny w wysokiej obramowanej naczyniu do pieczenia wystarczająco duże, aby pomieścić je wszystkie i wlać gorącą wodę w większym naczyniu do pieczenia, aż osiągnie połowę boków ramekinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Piec, aż jajko jest tylko ustawić, o 18-20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn