Niebieska ryba z pomidorem, czosnkiem i cebulą to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 25 porcjami. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka pomidorów w puszkach, oliwki kalamatan, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis z recipes.howstuffworks.com ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Picillo de Pescado (ryba solona z pomidorem i cebulą), Pikantne Warzywa Z Pomidorem, Czosnkiem I Cebulą, oraz Pikantna Ryba Pomidorowo-Czosnkowa.
Instrukcje
1
Namocz bluefish w mleku przez noc, aby wyciągnąć olej z ryby. Po odpowiednim namoczeniu ryby opłucz i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bluefish
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Rozgrzać 4 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać cebulę i podsmażyć? aż do przezroczystości.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Dodać czosnek, oliwki, kapary, i pomidory. Saut? przez kilka minut, następnie dodać rybę na patelni i zakopać pod innymi składnikami, aby ryba miała kontakt z patelnią. Gotuj, aż ryba stanie się łuszcząca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.