Niebieska Ryba Z Pomidorem, Czosnkiem I Cebulą

Niebieska Ryba Z Pomidorem, Czosnkiem I Cebulą
Niebieska ryba z pomidorem, czosnkiem i cebulą to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 25 porcjami. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka pomidorów w puszkach, oliwki kalamatan, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis z recipes.howstuffworks.com ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Picillo de Pescado (ryba solona z pomidorem i cebulą), Pikantne Warzywa Z Pomidorem, Czosnkiem I Cebulą, oraz Pikantna Ryba Pomidorowo-Czosnkowa.

Instrukcje

1
Namocz bluefish w mleku przez noc, aby wyciągnąć olej z ryby. Po odpowiednim namoczeniu ryby opłucz i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
BluefishBluefish
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Cienki-Cienki-
2
Rozgrzać 4 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać cebulę i podsmażyć? aż do przezroczystości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodać czosnek, oliwki, kapary, i pomidory. Saut? przez kilka minut, następnie dodać rybę na patelni i zakopać pod innymi składnikami, aby ryba miała kontakt z patelnią. Gotuj, aż ryba stanie się łuszcząca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Podawać na gorąco.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćŚredni
Gotowe W15 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia1
Magazyn