New York Steakhouse Żeberka
Need a dairy free main course? New York Steakhouse żeberka może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 14g białka, oraz 9g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka żeberek wieprzowych, mielonego kminku, cebuli w proszku i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Sałatka Steakhouse Rib-Eye, Sałatka Steakhouse, oraz BBQ Steakhouse Chili.
Instrukcje
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Umieść połowę żeber w pojedynczej warstwie na środku każdego z 2 dużych arkuszy folii o dużej wytrzymałości.
Rozprowadzić musztardę po obu stronach żeber.
Wymieszać cukier i przyprawy; natrzeć po obu stronach żeber. Podnieś boki każdego arkusza folii. Podwójnie złożyć górę i kończy się uszczelnić pakiet, pozostawiając miejsce na cyrkulację ciepła wewnątrz. (Będziesz miał 2 pakiety.)
Grill na zadaszonym grillu 45 min. do 1 godziny lub do zakończenia żeber.
Usunąć żebra z folii; wyrzucić folię.
Powrót żeberka do grilla; szczotka z 1/4 szklanki marynaty. Grill 15 min., obracając i szczotkując od czasu do czasu z pozostałą marynatą.