New England Baked Beans

New England Baked Beans
New England Baked Beans to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 16 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 221 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę, cebulę, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 59%. Spróbuj New England Baked Beans, New England Baked Beans {książka kucharska miesiąca }, oraz New England pieczony dorsz w sosie serowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę posortować i umyć; wstawić do dużego pieca holenderskiego. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli i doprowadzić do wrzenia. Gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić na 1 godzinę.
3
Fasolę odsączyć; wrócić do holenderskiego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Dodać 8 szklanek wody i cebuli; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 2 godziny lub aż ziarna będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
CebulaCebula
WodaWoda
5
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Odsączyć mieszaninę fasoli; powrócić do holenderskiego piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
7
Dodać sos barbecue i pozostałe składniki; dobrze wymieszać. Przykryć i piec w 350 przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia18
Magazyn