Nerkowca Trufle Niespodzianka
Nerkowca trufla niespodzianka jest a bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 30 i kosztuje 44 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Mieszanka plantatorów połówek nerkowca, półsłodka czekolada piekarza, śmietana do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łatwe trufle ~ łyżki truflowe z czekoladą i różami, Klasyczna trufla i kokosowa trufla, oraz Sałatka azjatycka z sosem nerkowca i ciasteczka masło nerkowca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj i mieszaj czekoladę ze śmietaną w rondlu na małym ogniu, aż czekolada całkowicie się rozpuści. Wymieszać wanilią. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do firmy. Tymczasem rezerwy 30 połówek orzechów. Pozostałe orzechy drobno posiekać.
Kształt mieszaniny czekolady na 30 (1-calowy) kulki z melona baller lub łyżeczki. Włóż 1 nakrętkę do połowy środka każdej kulki; zmień kształt kuli, aby zamknąć nakrętkę. (Kulki nie muszą być idealnie okrągłe.)
Tocz w posiekanych orzechach.
Umieść w woskowanej, wyłożonej papierem blasze do pieczenia. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do firmy. Przechowywać w szczelnie przykrytym pojemniku w lodówce.
Wyjąć z lodówki 30 min. przed podaniem lekko zmiękczyć.