Nerkowca Pomarańczowy Biscotti
Nerkowca pomarańczowy Biscotti może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 60. Jedna porcja zawiera 51 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka wody, soli, skórki pomarańczowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Biszkopt z orzechami nerkowca i złotymi rodzynkami, Biszkopt Pomarańczowy Migdałowy, oraz Biszkopt Pomarańczowo-Migdałowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 149°. i masło dużą blachę do pieczenia.
Grubo posiekać orzechy nerkowca. Do miski przesiać mąkę, cukier, sodę oczyszczoną i sól. W innej misce z mikserem elektrycznym ubić razem 3 jajka, Skórka, i wanilia, aż po prostu połączone. Wymieszaj mieszaninę mąki i ubijaj, aż powstanie sztywne ciasto. Zamieszaj orzechy nerkowca.
W małej misce ubij razem wodę i pozostałe jajko, aby umyć jajko. Na blasze z mąką ręce formować ciasto na dwie 12-calowe kłody długości i lekko spłaszczyć.
Brush kłody z niektórych mycia jaj.
Piecz dzienniki w środku piekarnika na złoty kolor, około 50 minut. Chłodne dzienniki na blasze do pieczenia na stojaku 10 minut.
Na desce do krojenia z ząbkowanym nożem po przekątnej pokroić kłody w grube plastry o grubości około 1/3 cala. Ułóż biszkopty, ściętą stroną w dół, na blasze do pieczenia i piec w środku piekarnika, aż będzie ostry, o 15 protokół. Fajne biszkopty na stojaku. Biscotti przechowywać w hermetycznym pojemniku w chłodnej temperaturze pokojowej 2 tygodnie.