Nektarynowo-Maślankowe Popy
Nektarynowo-Maślankowe Pops to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 29 kalorii. Ten przepis służy 45 i kosztuje 11 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka skórki z cytryny, Likier imbirowy, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Nektarynowo-Maślankowe Popy, Babeczki Z Maślanki Nektarynowej Z Bitą Śmietaną, oraz Chocolate Dip Ice Pops od Purely Pops / pytania i odpowiedzi z autorem i prezentami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu, wrzucić pokrojone nektaryny z 3/4 szklanki cukru i 2 łyżki soku z cytryny i odstawić do soczystości, o 20 protokół. Doprowadzić nektaryny do wrzenia i dusić na małym ogniu, zacierania lekko, tylko do zmięknie, o 8 protokół.
Przenieś nektaryny do robota kuchennego i pulsuj do grubego puree. Przecedzić puree, naciskając mocno na skórki, aby wydobyć jak najwięcej soku.
Dodaj 2 łyżki likieru imbirowego i 1/2 szklanki wody do puree; powinieneś mieć około 3 szklanki luźnego puree. Wypełnij osiem 6-uncjowych foremek popsicle połową puree z nektarynki i zamrozić, aż będą twarde, ale nie stałe, około 1 godziny.
Tymczasem w misce połączyć maślankę z pozostałym 1/4 szklanki cukru, 1/2 łyżki soku z cytryny, 1 łyżką likieru imbirowego i skórką z cytryny.
Ubijać, aż cukier się rozpuści, a następnie przechowywać w lodówce.
Wlać mieszaninę maślanki do foremek i zamrozić na około 1 godzinę, aż będzie jędrna, ale nie stała.
Pozostałe puree z nektarynki wlać do foremek i dodać patyczki, przepychając je prawie przez popsicles. Zamrażać do uzyskania jędrności, co najmniej 4 godziny, a najlepiej przez noc.
Zanurz formy w gorącej wodzie na kilka sekund, a następnie odkręć lody i od razu podawaj.