Naleśniki ziemniaczane Mountain Mama
Naleśniki ziemniaczane Mountain Mama może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, odtłuszczone mleko, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. Jest idealny do Chanuka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Naleśniki maślane wieloziarniste mamy, Placek ziemniaczany Jo Mama, oraz Sałatka ziemniaczana mamy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem płatki ziemniaczane, wymieszać naleśniki, cebula, ser Cheddar, mleko, jajko, oliwa z oliwek, czosnek w proszku, sól, pieprz, i pieprz cayenne w misce, aż dobrze połączone.
Smarować patelnię lub dużą patelnię i umieścić na średnim ogniu. Upuść naleśniki, 1/4 szklanki na raz,na gorącej patelni, i gotować, aż krawędzie wyglądają na suche i 1 bańka pojawia się w środku, o 3 protokół. Flip naleśniki, i gotować, aż rumiane z drugiej strony, o 3 więcej minut.