Naleśniki Z Kiełbasą Żurawinową
Kiełbasa naleśniki żurawinowe wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis daje 8 porcji z 400 kalorii, 13g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Za $1.5 za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubi to śniadanie. Ten przepis z Taste of Home wymaga syropu klonowego, dodatkowego syropu klonowego, soli i soku pomarańczowego. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Naleśniki żurawinowo-pomarańczowe z syropem żurawinowo-klonowym, Naleśniki Żurawinowe, oraz Naleśniki Żurawinowe.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj kiełbasę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedzić.
W międzyczasie umieść żurawinę w małej misce. Przykryj sokiem pomarańczowym; odstaw na 5 minut.
Odcedź żurawinę, rezerwując sok. W dużej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól. W innej misce ubij jajko, mleko, syrop klonowy, olej i skórkę pomarańczową; Dodaj do suchych składników tylko do zwilżenia. Dodaj żurawinę, kiełbasę i zarezerwowany sok.
Wlej ciasto o 1/4 szklanki na natłuszczoną gorącą patelnię; obróć, gdy na wierzchu utworzą się bąbelki. Gotuj, aż druga strona będzie złotobrązowa.