Naleśniki Z Kiełbasą Żurawinową

Naleśniki Z Kiełbasą Żurawinową
Kiełbasa naleśniki żurawinowe wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis daje 8 porcji z 400 kalorii, 13g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Za $1.5 za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubi to śniadanie. Ten przepis z Taste of Home wymaga syropu klonowego, dodatkowego syropu klonowego, soli i soku pomarańczowego. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Naleśniki żurawinowo-pomarańczowe z syropem żurawinowo-klonowym, Naleśniki Żurawinowe, oraz Naleśniki Żurawinowe.

Instrukcje

1
Na dużej patelni gotuj kiełbasę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
W międzyczasie umieść żurawinę w małej misce. Przykryj sokiem pomarańczowym; odstaw na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
żurawinażurawina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Odcedź żurawinę, rezerwując sok. W dużej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól. W innej misce ubij jajko, mleko, syrop klonowy, olej i skórkę pomarańczową; Dodaj do suchych składników tylko do zwilżenia. Dodaj żurawinę, kiełbasę i zarezerwowany sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
żurawinażurawina
Syrop KlonowySyrop Klonowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
KiełbasaKiełbasa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SokSok
MlekoMleko
SólSól
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Wlej ciasto o 1/4 szklanki na natłuszczoną gorącą patelnię; obróć, gdy na wierzchu utworzą się bąbelki. Gotuj, aż druga strona będzie złotobrązowa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Podawać z syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn