Naleśniki z cukinią i tajską bazylią
Przepis cukinia i tajskie naleśniki z bazylią mogą zaspokoić Azjatyckie pragnienie w mniej więcej 30 minut. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. Mieszanka zielonej cebuli, sól koszerna, mąka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Naleśniki Z Cukinii Z Bazyliowym Szczypiorkiem, Krewetki bazyliowe po tajsku z ryżem Bazyliowo-kokosowym, oraz Tajski Kurczak z bazylią i 5 pikantnych makaronów z bazylią s dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 i ustaw w nim blachę do pieczenia.
Wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną i 1 łyżeczkę. sól w średniej misce.
Dodać jajko i 3/4 szklanki wody i ubijać, aż będzie gładka. Wymieszać z cukinią, cebulą i kawałkami bazylii.
Podgrzej 8 W. nieprzywierająca patelnia na średnim ogniu, dodaj 1 łyżkę. olej i wirować. Łyżka w jednej czwartej ciasta i szybko rozprowadzić nawet. Gotować, aż spód jest głęboki brązowy, 2 protokół; flip.
Dodać trochę oleju, jeśli patelnia wygląda sucho; brązowy drugiej stronie.
Przełożyć do piekarnika. Zrób więcej naleśników w ten sam sposób.
Ćwiartki naleśników, udekoruj gałązkami bazylii i dodaj więcej soli, jeśli chcesz.