Najlepszy poncz rabarbarowy

Najlepszy poncz rabarbarowy
Najlepszy poncz rabarbarowy może być właśnie tym południowym przepisem, którego szukasz. Za 30 centów za porcję otrzymasz napój dla 16 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 0 g białka, 0 g tłuszczu i łącznie 77 kalorii. Jeśli masz pod ręką napój gazowany cytrynowo-limonkowy, koncentrat różowej lemoniady, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Świetnie sprawdzi się na Dzień Matki. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, lakto ovo-wegetariańską i przyjazną dla fodmap. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżkową wynoszącą 11%. Wypróbuj poncz rabarbarowy, poncz różowo-rabarbarowy i poncz różowego rabarbaru, aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W dużym rondlu wymieszaj rabarbar, wodę i cukier. Doprowadzić do wrzenia; zmniejsz ogień i gotuj 5-10 minut lub do momentu, aż rabarbar będzie miękki. Lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
W blenderze miksuj połowę mieszanki na raz, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Połącz wszystkie składniki w dużym pojemniku; dodać tyle wody, aby uzyskać 1 galon.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Podawać na lodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje ulubione dania z kuchni południowej. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci połączyć wino z południowymi potrawami. Przyjazny dla żywności riesling lub białe wino musujące będzie pasować do wielu smażonych potraw, a zinfandel świetnie komponuje się z daniami z grilla. Perrier-Jouet Grand Brut z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 57 dolarów za butelkę.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Uderzająca świeżość i żywotność kwiatowych i owocowych zapachów (żółtych owoców i świeżych owoców) zakorzenia się, zanim ustąpią subtelnym nutom wanilii i masła, nadając winu owocowy i spójny charakter. Najpierw pojawiają się nuty śliwki wiśniowej, cytryny i bergamotki, następnie ustępują miejsca kwiatom drzew owocowych, takich jak limonka i wiciokrzew. Następnie pojawiają się nuty masła, magdalenki i cukru waniliowego. Trwałe nuty grejpfruta, białych brzoskwiń, zielonych gruszek, jabłoni i zielonych orzechów laskowych dopełniają smaku.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn