Nadziewane Słodkie Cebule
Faszerowana słodka cebula może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,99 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 382 kalorii, 12g białka, oraz 21g tłuszczu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 4 godziny i 45 minut. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką cukinię, bułkę tartą, ząbek czosnku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 40%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Nadziewane Słodkie Cebule, Nadziewane Słodkie Cebule, oraz Nadziewane Słodkie Cebule.
Instrukcje
Obierz cebulę i pokrój 1/4 cala. pokrój od góry i dołu. Ostrożnie pokrój i usuń środek każdej cebuli, pozostawiając 1/2 cala. skorupa; posiekać usuniętą cebulę.
Na dużej patelni podsmaż cukinię, czosnek i posiekaną cebulę na oleju do miękkości i zredukowania soków. Dodaj bazylię, tymianek, sól i pieprz.
Zdjąć z ognia. Dodaj bułkę tartą, boczek i parmezan. Napełnij muszle cebuli mieszanką cukinii.
Umieść w natłuszczonym 3-lub 4-qt. powolna kuchenka.
Dodaj bulion do wolnej kuchenki. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 4-5 godzin lub do miękkości cebuli.