Biała kukurydza Crusted Chile relleno wypełnione prażonymi burakami i kozim serem z grillowaną sałatką warzywną
Biała kukurydza Crusted Chile relleno wypełnione pieczonych buraków i koziego sera z grillowaną sałatką warzywną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,82 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 866 kalorii. Ten przepis służy 8. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz ser monterey jack, grillowaną cukinię, kolendrę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka Jarzynowa Z Burakami I Kozim Serem, Chile Relleno Grillowana Kanapka Z Serem, oraz Ogień pieczone Chilli Poblano wypełnione kukurydzą, Quinoa, & kozi ser.
Instrukcje
1
W misce do mieszania połącz powyższe składniki i dobrze wymieszaj. Doprawić solą i pieprzem do smaku, odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
2
Wymieszać buraki, sery i kolendrę i doprawić solą i pieprzem do smaku. Dodać do każdej papryki około 3 łyżki mieszanki. Ciasto lekko i pogłębiać w mączce kukurydzianej. Na dużej patelni rozgrzać olej do 370 stopni F. smażyć paprykę partiami, obracając, aż lekko zbrązowieje, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
8 (U-12) Krewetek
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Odcedzić krótko na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Podawać na gorąco z warzywami wrzuconymi do balsamicznego vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winegret Balsamiczny
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
5
Wymieszać ocet i musztardę w małej misce. Powoli skropić oliwą i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki