Grillowane przegrzebki morskie z anielskimi włosami gotowane w kałamarnicy i pieczone pomidory-Szafran Vinaigrette
Grillowane przegrzebki morskie z anielskimi włosami gotowane w kałamarnicy i pieczone pomidory-Szafran Vinaigrette to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 3,11 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bulionu z małży, sól i pieprz, atrament kałamarnicy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do 4 Lipca. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Makaron Angel Hair z kalmarami, małżami i cukinią, Angel Hair Makaron Z Pieczonym Sosem Pomidorowym, oraz Przegrzebki z anielskimi włosami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małym rondlu umieść szalotkę, czosnek, białe wino i szafran i zmniejsz o 3/
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Umieść mieszaninę w blenderze, dodaj ocet, musztardę i miód i zmiksuj na gładką masę. Po uruchomieniu silnika skropić oliwę z oliwek i zmiksować do emulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodaj pomidory i zmiksuj na 10 sekund, aby lekko posiekać. Doprawić solą i pieprzem;
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
4
Rozgrzać oliwę z oliwek w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodać cebulę i czosnek i gotować do miękkości. Zwiększyć ciepło, dodać bulion z małży i tusz do kalmarów i zmniejszyć o połowę, doprawić solą i pieprzem, do;
Dodaj Anioł włosów makaron do bulionu i wrzucić do herbu. Makaron podzielić na 4 talerze. Ułóż 3 przegrzebki wokół krawędzi makaronu i skropić vinaigrette i choppe
Przegrzebki można łączyć z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować GEN5 Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 9 dolarów za butelkę.