Nadziewane Pomarańczowo-Migdałowe
Pomarańczowo-migdałowe Nadziewane Crescents może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. Ten przepis służy 25 i kosztuje 81 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz żółtko jaja, cukier puder, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 10%. Podobne przepisy to Migdałowe Krescencje, Migdałowe Krescencje, oraz Migdałowe półksiężyce III.
Instrukcje
Ubić serek śmietankowy na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie gładki. Stopniowo dodawać cukier, ubijając aż do połączenia.
Dodać żółtko, ubijając do wymieszania.
Skórkę pomarańczową wymieszać z sosem żurawinowym.
Oddzielne półksiężyc rolki na 32 Trójkąty. Łyżka 1 łyżeczka. ser śmietankowy mieszanka na krótkim końcu każdego trójkąta. Top z 1 łyżeczki. sos żurawinowy wymieszać i posypać równomiernie migdałami. Złóż długie końce nad wypełnieniem, chowając krawędzie pod.
Umieścić na lekko nasmarowanych blachach do pieczenia.
Wymieszaj razem 1 jajko i wodę; posmaruj nierozgniatane kreski.
W razie potrzeby posypać dodatkowo pokrojonymi w plasterki migdałami.
Piec w 350 przez 15 do 17 minut lub do złotego koloru. Wymieszać 1 szklankę cukru pudru i 2 łyżki. sok pomarańczowy; skropić pieczone półksiężyce.