Trąbki Koronkowe Magnolia
Trąbki koronkowe Magnolia może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka cukru, cukru, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 19 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Spróbuj Trąbki Koronkowe Magnolia, Trąbki koronkowe Magnolia z nadzieniem czekoladowo-serowym, oraz Smażone Czarne trąbki ze szparagami i cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Ułóż arkusz ciastek folią. Lekko posmaruj folię; odstaw na bok (jeśli nie posmarujesz folii, ciasteczka przykleją się i zostaną zniszczone).
W średnim rondlu połączyć cukier, masło i syrop. Gotować mieszaninę na małym ogniu, aż masło topi się; zdjąć z ognia. Wymieszać razem mąkę i imbir; dodać suchą mieszaninę do mieszaniny masła, dobrze mieszając. W razie potrzeby wymieszać Irish Cream.
Upuść ciasto przez zaokrąglone łyżeczki od 3 do 4 cali na przygotowanym arkuszu ciastek.
Piec tylko 2 lub 3 ciasteczka na raz, ponieważ trzeba pracować szybko, aby utworzyć stożki, zanim ostygną i stają się kruche.*
Piec w nagrzanym piekarniku przez 9 do 10 minut lub do bąbelków i złoty kolor. Szybko odwróć ciasteczka na inny arkusz ciasteczek i owinąć każde ciastko wokół nasmarowanego uchwytu drewnianej łyżki lub metalowego stożka. Gdy ciastko jest ustawione, przesuń ciastko z łyżki lub stożka; schłodzić na stojaku z drutu. Wypełnij ciasteczka nadzieniem.
Niewypełnione ciasteczka umieścić w jednej warstwie w szczelnym pojemniku; przykryć. Przechowywać w temperaturze pokojowej w chłodnym, suchym miejscu do 3 dni lub zamrażać niewypełnione ciasteczka do 3 miesięcy. Rozmrozić ciasteczka i napełnić.
* Jeśli ciastko staje się zbyt kruche do zwijania, Uruchom z powrotem w piekarniku na minutę, aby zmięknąć.
Krem razem skracanie i masło.
Dodać cukier i dobrze ubić.
Dodać białko jaja i wanilię; dokładnie ubić.
Dodaj gorące mleko, 1 łyżkę na raz i ubijaj, aż będzie kremowe. Włożyć do tubki z końcówką gwiazdki i wypełnić ciastka.