Nadziewane Pieczarkami Pieczone Czerwone Lucjany

Nadziewane Pieczarkami Pieczone Czerwone Lucjany
Nadziewane grzybami pieczone czerwone Snapper może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 123g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 812 kalorii. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 10,23 zł za porcję. 27 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Mieszanka świeżo pietruszki liści, wina, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Nadziewane Pieczarkami Pieczone Czerwone Lucjany, Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, oraz Pieczone Pieczarkowe Nadziewane Udka Z Kurczaka.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Opłukać, osuszyć i drobno posiekać 1/4 funta grzybów. Ćwierć pozostałe grzyby lub odsączyć grzyby w puszkach. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
3
Na małej patelni, roztopić 2 łyżki masła; dodać seler i 3 łyżki cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Saute przez 5 minut.
5
Wymieszaj podsmażoną mieszankę selera z grzybami, kasztanami wodnymi, bułką tartą, jajkiem, sosem sojowym, pietruszką oraz solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kasztany WodneKasztany Wodne
Bułka TartaBułka Tarta
GrzybyGrzyby
Sos SojowySos Sojowy
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SelerSeler
JajkoJajko
6
Dobrze wymieszać i łyżką w zagłębieniach ryb. Bezpieczne otwory za pomocą szaszłyków lub wykałaczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
SzaszłykiSzaszłyki
7
Posyp obie strony każdej ryby solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
8
Umieścić w dużym naczyniu podkładowym. Kropka z pozostałymi 2 łyżkami masła, 2 łyżkami cebuli, winem i wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
WodaWoda
WinoWino
9
Piec bez przykrycia przez 45 do 50 minut. Baste czasami. Test z widelcem. Kiedy rybie płatki, to jest zrobione.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 46 dolarów.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia64
Magazyn