Nadziewane grzybami pieczone czerwone Snapper może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 123g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 812 kalorii. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 10,23 zł za porcję. 27 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Mieszanka świeżo pietruszki liści, wina, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Nadziewane Pieczarkami Pieczone Czerwone Lucjany, Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, oraz Pieczone Pieczarkowe Nadziewane Udka Z Kurczaka.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Opłukać, osuszyć i drobno posiekać 1/4 funta grzybów. Ćwierć pozostałe grzyby lub odsączyć grzyby w puszkach. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
3
Na małej patelni, roztopić 2 łyżki masła; dodać seler i 3 łyżki cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Seler
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Saute przez 5 minut.
5
Wymieszaj podsmażoną mieszankę selera z grzybami, kasztanami wodnymi, bułką tartą, jajkiem, sosem sojowym, pietruszką oraz solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Kasztany Wodne
Bułka Tarta
Grzyby
Sos Sojowy
Pietruszka-nać
Seler
Jajko
6
Dobrze wymieszać i łyżką w zagłębieniach ryb. Bezpieczne otwory za pomocą szaszłyków lub wykałaczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Szaszłyki
7
Posyp obie strony każdej ryby solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Ryby
8
Umieścić w dużym naczyniu podkładowym. Kropka z pozostałymi 2 łyżkami masła, 2 łyżkami cebuli, winem i wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cebula
Woda
Wino
9
Piec bez przykrycia przez 45 do 50 minut. Baste czasami. Test z widelcem. Kiedy rybie płatki, to jest zrobione.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 46 dolarów.