Nadziewane Klopsy

Nadziewane Klopsy
Nadziewane klopsy mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,64 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 683 kalorie, 33g białka, oraz 37 g tłuszczu. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, ząbki czosnku, pieczone kasztany i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Nadziewane Klopsy, Nadziewane Klopsy, oraz Nadziewane Klopsy.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Masło 15 na 10 na 2-calowe szklane naczynie do pieczenia. Roztopić 2 łyżki masła w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
4
Dodaj pancetta i saute, aż chrupiące i złoty, o 10 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść pancetta do dużej miski. Roztopić pozostałe masło w tej samej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Dodaj cebulę, marchew, seler, rozmaryn, i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
6
Saute aż cebula są bardzo miękkie, o 12 protokół. Delikatnie wymieszać kasztany i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CebulaCebula
7
Przenieść mieszaninę cebuli do dużej miski z pancetta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
8
Dodać chleb i parmezan i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
ChlebChleb
9
Dodaj tyle bulionu do mieszaniny farszu, aby zwilżyć. Farsz doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
FarszFarsz
BulionBulion
10
Wymieszać w jajkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
11
Przełożyć farsz do przygotowanego dania. Przykryć maślaną folią, maślaną stroną do dołu i piec, aż farsz się rozgrzeje, około 30 minut. Odkryj i kontynuuj pieczenie, aż góra będzie chrupiąca i złota, o 15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
12
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Pierwsze 7 składników wymieszać w dużej misce. Wymieszać z parmezanem i bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
ParmezanParmezan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
14
Wymieszać z wołowiną, wieprzowiną i cielęciną. Zapakować połowę mieszanki mięsa do 9 przez 5 przez 3-calowy patelni Bochenek. Łyżka farszu na mięso na patelni, pozostawiając 1-cal granicy wokół krawędzi. Wierzch z pozostałą mieszaniną mięsa, całkowicie zamykając farsz i mocno naciskając. Łyżka sos marinara na klopsiki, a następnie posypać serem provolone.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProvolonProvolon
Sos MarinaraSos Marinara
FarszFarsz
WołowinaWołowina
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
CielęcinaCielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
15
Piec, odkryte, aż Bochenek mięsa jest jędrny w dotyku w centrum i odciągnął od boków patelni, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
16
Pokroić w poprzek na plasterki i podawać.

Składniki

1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesuszona bułka tartasuszona bułka tarta6Spód: okruszki z herbatników graham(3/4 patyczka) masło(3/4 patyczka) masło2marchew obrana i drobno posiekanamarchew obrana i drobno posiekana3łodygi selera drobno posiekanełodygi selera drobno posiekane420papryka habaneropieczone obrane całe kasztany, grubo łamanepieczone obrane całe kasztany, grubo łamane454papryka habanerojednodniowy chleb ciabatta, pokrojony w kostkę 3/4 calajednodniowy chleb ciabatta, pokrojony w kostkę 3/4 cala2larges(częściowo & )(częściowo & )2largesjajka, ubite na miksjajka, ubite na miks2Spód: okruszki z herbatników grahamposiekane świeże liście rozmarynuposiekane świeże liście rozmarynu3ząbki czosnku, posiekaneząbki czosnku, posiekane3ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone227papryka habanero(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)1warzywo (np. szpinak)2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju227papryka habanerowieprzowina mielonawieprzowina mielona227papryka habanero1/3 opakowania bardzo szerokiego makaronu jajecznego1/3 opakowania bardzo szerokiego makaronu jajecznego591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(lub więcej) bulion z kurczaka w puszkach o niskiej zawartości soli(lub więcej) bulion z kurczaka w puszkach o niskiej zawartości soli1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 log (4 uncje) sera koziego1 log (4 uncje) sera koziego1Bochenekpolskipolski1małecebula tartacebula tarta2largescebula drobno posiekanacebula drobno posiekana227papryka habaneropancetta, pokrojona w 1/4 cala kostkępancetta, pokrojona w 1/4 cala kostkę1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezanświeżo starty parmezan2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty parmezantarty parmezan591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane świeże liście włoskiej pietruszkiposiekane świeże liście włoskiej pietruszki1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty provolonetarty provolone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoplus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody101 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia15
Magazyn