Salsa Żurawinowa

Salsa Żurawinowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Salsan żurawinowy spróbować. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 52 kalorie. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka triple sec, tequila, papryka jalapeno, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Podobne przepisy to Salsa Żurawinowa, Salsa Żurawinowa, oraz Salsa Żurawinowa.

Instrukcje

1
Umieść żurawinę w blenderze; pulsuj, aż będzie gładka; zeskrobuj do miski. Wymieszać sok z limonki, miód, tequila, Triple Sec, papryka jalapeno, i kolendra do żurawiny; przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
żurawinażurawina
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
(zalecane: 100% Agawy)(zalecane: 100% Agawy)
KolendraKolendra
TequilaTequila
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn