Nadziewane Jalapenos z boczkiem

Nadziewane Jalapenos z boczkiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Bluezy Nadziewane Jalapenos z boczkiem spróbować. Ten przepis służy 24 i kosztuje 33 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Mieszanka sera cheddar, bita śmietana ser, papryka jalapeno, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Jalapeños Nadziewane Boczkiem, Nadziewane Jalapenos Z Boczkiem, oraz Boczek Zawinięty Nadziewane Jalapenos.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Miejsce boczek na patelni na średnim ogniu, pracy w partiach, i gotować, aż boczek jest półprzezroczysty i jeszcze elastyczny, o 2 protokół na stronę. Odstaw boczek na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wykończenia membrany z połówek papryki jalapeno w celu zmniejszenia ciepła. Paprykę opłukać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
PaprykaPapryka
4
Miejsce bita śmietana i ser Cheddar do miski i wymieszać, aż dobrze wymieszane; wymieszać w sosie Worcestershire. Łyżka mieszanki serowej do worka z ciastem wyposażonego w dużą końcówkę. Nadzienie serowe przełożyć obficie na połówki pieprzu. Każdą wypełnioną paprykę przełożyć wstępnie ugotowanym paskiem boczku i ułożyć na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
SerSer
Bita śmietanaBita śmietana
PieprzPieprz
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadzienie serowe bulgotnie i paski boczku są lekko rumiane, 8 do 14 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podawać na gorąco.

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino można spróbować jest Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn