Nadziewane czekoladą Rosyjskie ciasta herbaciane mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 48. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Niewiele osób lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Jeśli masz pod ręką cukier, cukier, złotą mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Nadziewane Czekoladą Rosyjskie Ciasta Herbaciane, Rosyjskie Ciasta Herbaciane, oraz Rosyjskie Ciasta Herbaciane.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 204°. w dużej misce, beat masło, 1/2 szklanki cukru pudru i wanilii z mieszanką elektryczną na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane. Na małej prędkości ubić w mące, soli i orzechach włoskich.
Dla każdego ciastka kształt skąpy pomiar łyżkipołoży ciasto wokół chocolate star, aby zrobić 1-calową kulkę; umieść 2 cale od siebie na niepreparowanych arkuszach ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Pliki Cookie
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
3
Piec 12 do 15 minut lub aż zestaw i dna zaczynają się zmieniać na złoty kolor. Tymczasem w małej misce wymieszaj składniki otoczki cukrowej.