Nadziewane Chiles Poblano w kremowym sosie orzechowym
Nadziewane Chiles Poblano w kremowym sosie orzechowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.8 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 637 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz mielony cynamon, czosnek, meksykańską cremę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nadziewane Chiles Poblano z sosem orzechowym i pestkami granatu, Jajecznica Nadziewana Poblano Chiles Z Pikantnym Sosem Serowym, oraz Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Na średniej ciężkiej patelni podgrzej 2 łyżki oleju roślinnego na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać cebulę i czosnek i gotować, aż pachnące, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodać wieprzowinę, polędwicę mieloną, liść laurowy, laskę cynamonu, sól i pieprz i gotować na średnim ogniu, aż mięso straci różowy kolor i jest gotowane przez, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Polędwica Mielona
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
5
Dodać suszone jabłka, morele i słodzony ananas i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jabłka Suszone
(kubańska Mieszanka Przypraw)
2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)
6
Dodać zmielony cynamon i doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem, do smaku. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Cynamon Mielony
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
7
Usunąć laskę cynamonu i liść laurowy i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1
Umieść orzechy włoskie, meksykańska crema i kozi ser w blenderze lub robocie kuchennym i zmiksować, aż będzie gładka i jedwabista, o 2 protokół. Sos powinien pokryć tył łyżki. (Jeśli sos jest zbyt cienki, dodaj więcej orzechów włoskich i puree. Jeśli jest zbyt gęsta, dodaj więcej śmietany.) Doprawić solą, do smaku.
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wytnij wzdłużną szczelinę w każdym chile i ostrożnie wyciąć nasiona nożycami kuchennymi, pozostawiając łodygę nienaruszoną. (Aby uzyskać mniej przypraw, ostrożnie usuń żyły.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
3
Łyżka nadzienie do chiles, a następnie zamknąć, lekko zachodząc na boki otworów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
4
Przenieść nadziewane chiles, szew boki do góry, do płyt i wlać około 1/3 szklanki sosu orzechowego na każdym chile, pozostawiając niektóre chile widoczne.
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
6
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
7
* Uwaga kucharza: obrać orzechy włoskie: gotować we wrzącej wodzie przez 1 minutę i odcedzić. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, użyj noża do parowania, aby usunąć skórki. Obieranie orzechów włoskich przed dodaniem ich do sosu sprawi, że sos będzie gładszy, bielszy. Można użyć nieobranych orzechów włoskich, ale konsystencja będzie trochę ziarnista i lekko gorzka.