Nadzienie z ciasta mielonego wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 212 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sok z ogórków, zmielone goździki, rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 92 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Nadzienie mielone do ciasta mielonego, Blue Ribbon Mincemeat Pie Filling, oraz Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz gotowaną wołowinę, jabłka, rodzynki, słodki ocet marynowany, ananas, pomarańcza, sól, goździki, cynamon, gałka muszkatołowa, cukier, sorgo i 1 szklanka bulionu wołowego. Przechowywać w lodówce lub zamrażać do momentu użycia.
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
3 Paluszki Precelkowe
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek