Nadmuchana Cukinia
Puffed-Up cukinia może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 307 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, grubo krakersy, chrzan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Naleśniki Dmuchane, JET-dmuchany bałwan, oraz Naleśniki Dmuchane.
Instrukcje
Włożyć cukinię i cebulę do garnka z wodą. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować 15 minut, aż do miękkości.
Odcedzić, schłodzić i zacieru.
Wymieszać 2 łyżki masła, chrzan, sól i pieprz.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować 1 ćwiartkę naczynia do pieczenia.
Roztopić pozostałe 3 łyżki masła w rondlu na średnim ogniu, i mieszać w okruchy krakersa, aż złoty kolor.
Jajko wymieszać z tłuczoną cukinią. Miarka do przygotowanego naczynia do pieczenia i top z mieszaniny okruchów krakersów.
Piec 30 minut w nagrzanym piekarniku, aż polewa będzie chrupiąca.