Gingersnaps Reniferów
Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 45. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 70 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Udaj się do sklepu i odbierz puder bezowy, gotowy do rozprowadzenia puszysty lukier, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką Ocena 6%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Gingersnaps, Gingersnaps, oraz Gingersnaps dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj ciasto piernikowe zgodnie z instrukcją pakowania ciasteczek gingersnap.
Rozwałkować ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni i pokroić na 3 1/2-calowe owale, za pomocą jajecznego lub owalnego foremki do ciastek.
Umieść 2 cale od siebie na pergaminie wyłożonych arkuszy do pieczenia.
Piec w 375 przez 8 do 10 minut lub aż krawędzie są lekko rumiane.
Wyjmij do stojaków z drutu i pozostaw do ostygnięcia 30 minut.
Wymieszać razem Proszek bezowy i 1/2 łyżeczki. gorąca woda do połączenia; wymieszać lukier. Łyżka lukier mieszaniny do zip-top plastikowej torbie zamrażarki; snip 1 rogu torby, aby mały otwór. Pipe 1 kropka mieszaniny lukier na górze 1 cookie; naciśnij proste końce 2 laski cukierków do piped dot do postaci poroże. Rurka 2 kropki w środku ciastka; naciśnij 1 cukierek lukrecji w każdej kropce, aby utworzyć Oczy. Pipe 1 kropka na dole cookie; naciśnij 1 cherry candy w kropce, aby utworzyć nos. Powtórz procedurę z pozostałymi ciasteczkami, mieszaniną lukru i cukierkami.
W razie potrzeby odstawić na 24 godziny do wyschnięcia.
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy Betty Crocker Gingerbread Cake & Cookie
Wymieszać i Betty Crocker puszysty biały bitą lukier.