Powolne gotowanie wołowe Nachos może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 4,18 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 72g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 706 kalorii. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, chipsy tortilla, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wolnoopalaczowe Rozdrobnione Nachos Wołowe, Nachos wołowy z Wolnoopalaczem Chili Con Carne, oraz Paleo rozdrobnione Slow Cooker pieczeń wołowa z dynią i salsą + Roundup Slow Cooker i gratisy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pieczeń doprawiamy solą i pieprzem. Brązowy wszystkie strony pieczone w gorącym oleju w dużej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Miejsce w 6. powolna kuchenka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
3
Dodaj banan pieprz pierścienie, bulion wołowy, i czosnek. Przykryć i gotować na niskie 8 godzin lub do mięsa strzępy łatwo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banan Pieprz Pierścienie
Bulion Wołowy
Czosnek
Mięso
4
Przenieść do deski do krojenia, rezerwując płyn w powolnej kuchence. Smażyć; powrócić do powolnej kuchenki. Trzymaj ciepło na niskim poziomie. Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Wolnowar
Piekarnik
5
Umieść chipsy tortilla na blasze do pieczenia; top z rozdrobnioną wołowiną, czarną fasolą, pomidorami, cebulą i serem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.