My Ultimate Chocolate Cake

My Ultimate Chocolate Cake
Moje najlepsze ciasto czekoladowe to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 654 kalorie. Na 3,87 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z Jam & Clotted Cream ma 10 fanów. Jeśli masz masło, masło, kakao w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj My Ultimate Chocolate Cake With A White Chocolate Cream Cheese, Ultimate Chocolate Cake, oraz Ultimate Chocolate Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 180c i wyłóż i posmaruj głęboką 20cm tortownicę.Krok 2: kakao i mąkę przesiać do miski i odstawić.Krok 3: w mikserze stojącym (lub ręcznie) śmietanę razem masło i cukier do bladego i puszystego, a następnie stopniowo ubijaj jajka. Na koniec złóż mąkę i kakao i delikatnie połącz.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Wlać do puszki i piec przez 40 minut.Krok 4: obróć ciasto na stojak chłodzący i przejdź do lukru. Gorzką czekoladę rozpuścić w kuchence mikrofalowej (należy uważać, aby jej nie przegotować) i odstawić do ostygnięcia.Krok 5: W mikserze połącz masło z cukrem pudrem, a następnie wlej schłodzoną mieszaninę czekolady.Krok 6: Gdy ciasto jest chłodne, rozprowadź na lukrze nożem do palety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do PaletyNóż Do Palety
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn