Musujące Jesienne Chianti
Musujące Jesienne Chianti może być tylko napojem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 15 i kosztuje $1.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 123 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 15 minut. Mieszanka jabłek, gałązek rozmarynu, syropu trzcinowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Sos Karmelowy Chianti, Babeczki Czekoladowe Chianti, oraz Jagnięcina z Chianti Vinaigrette.
Instrukcje
Pokrój gruszkę wzdłuż na plastry 1/4 cala, odcinając od końca łodygi przez dno.
Jabłka pokroić w poprzek na plastry 1/4 cala.
Wymieszać razem gruszkę, jabłka, śliwki i kolejne 3 składniki w 3-qt. szklany pojemnik do momentu pokrycia owoców. Stopniowo mieszać w Chianti. Przykryć i schłodzić 8 do 24 godzin.
Przed podaniem wymieszać z białym winem musującym.
Dekorować, w razie potrzeby.