Mus Z Owoców Morza
Mus z owoców morza wymaga około 10 godzin i 15 minut od początku do końca. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 477 kalorii. Ten przepis służy 6. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Mieszanka żelatyny, cebuli, majonezu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Curry Coconut-Zupa Z Owoców Morza (Seafood Rassa), Mocha mus z pieprzem Syczuańskim (Mousse au Mokan et Poivre), oraz mus czekoladowy bananowy bez jaj | szybki mus dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu podgrzej zupę i dodaj serek.
Podgrzewać, aż ser rozpuści się w zupie. Rozpuścić żelatynę do mieszaniny zupy i dodać sok z cytryny, majonez, cebula, seler i krewetki. Gotować do ogrzania.
Nasmaruj 6 filiżanek formy rybnej lub innej formy dodatkowym majonezem lub nieprzywierającym sprayem. Wypełnij formę mocno mieszaniną. Wygładzić wierzch i schłodzić w lodówce przez noc.
Odwróć formę na talerz i wstrząśnij, aby uwolnić mus z formy.