Mus Z Białej Czekolady
Mus z białej czekolady wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.55 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 300 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać Ghirardelli czekolady do pieczenia bar, białka jaj, Likier pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest dobre. Spróbuj Czerwony, biały i niebieski (mus z białej czekolady, jagodowy Gelee, kokosowa Dacquiose z ciasteczkiem z orzechów laskowych), Czekoladowy tort Brownie z musem z białej czekolady i karmelizowanymi bananami, oraz Mus Z Białej Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
W podwójnym kotle nad gorącą wodą rozpuść czekoladę z likierem i wodą; delikatnie wymieszaj, aby zmiksować. Schłodzić, aż czekolada nie będzie już ciepła w dotyku. W dużej misce z mikserem elektrycznym, ubić śmietanę, aż do uzyskania miękkich szczytów; złożyć śmietanę w mieszaninę czekoladową.
W dużej misce z czystym mikserem ubić białka do uzyskania miękkich szczytów. Za pomocą gumowej szpatułki złóż białka jaj na mieszaninę czekoladową. Mus podzielić na 6 misek deserowych lub szklanek. Schłodzić co najmniej 1 godzinę.