Mus jabłkowy

Mus jabłkowy
Mus jabłkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 385 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz jabłka granny smith, sok z cytryny, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest takie super. Spróbuj Mus jabłkowy, Mus jabłkowy, oraz Placek Jabłkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować wszystkie składniki w holenderskim piekarniku na małym ogniu, często mieszając, 10 protokół. (Cukier rozpuści się, a jabłka zaczną się rozkładać i uwalniać soki.) Zwiększyć ciepło do medium i gotować, często mieszając, 25 minut lub aż zgęstnieje. Łyżkę do gorących sterylizowanych słoików i uszczelnić. Przechowywać w lodówce do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn