Mus Czekoladowy
Need a bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap deser? Mus czekoladowy może być wspaniały przepis, aby spróbować. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz białka, wodę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tradycyjny francuski mus czekoladowy {mus au Chocolat}, mus czekoladowy bananowy bez jaj | szybki mus, oraz mus czekoladowy bez jaj , jak zrobić mus czekoladowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść czekoladę i tofu w robocie kuchennym lub blenderze i proces 2 minuty lub do gładkiej.
Sól i białka umieścić w średniej misce i ubijać mikserem z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty.
W małym rondlu połączyć cukier i wodę; doprowadzić do wrzenia. Gotować, bez mieszania, aż termometr candy zarejestruje 23
Wlać gorący syrop cukrowy cienkim strumieniem na białka jaj, ubijając z dużą prędkością. Delikatnie wymieszać jedną czwartą bezy do mieszaniny tofu; delikatnie złożyć w pozostałej bezy. Łyżka 1/2 szklanki musu do każdego z 8 (6-uncji) kubki kremu. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 4 godziny.
W razie potrzeby udekorować bitą polewą i startą czekoladą.