Muffinki Żurawinowo-Ajerkoniakowe

Muffinki Żurawinowo-Ajerkoniakowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj babeczek z żurawiną i ajerkoniakiem. Ten przepis służy 12 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 539 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka brązowego cukru, soli, żurawiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Babeczki Z Ajerkoniakiem-Żurawiną, Babeczki Z Ajerkoniakiem Żurawinowym, oraz Babeczki Z Ajerkoniakiem Żurawinowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj babeczki: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. mgiełkę 12-filiżanki muffin patelni z sprayem do gotowania. Rozgrzać żurawinę i rum w małym rondlu na średnim ogniu, następnie zdjąć z ognia i pozostawić strome 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Drenaż.
3
Mąkę, proszek do pieczenia, brązowy cukier i sól ubić w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Masło, ajerkoniak, jajka i wanilia ubić w innej misce. Delikatnie złożyć do mieszanki mąki. (Ciasto będzie grudkowate; nie przesadzaj.) Złożyć żurawinę. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pokruszone Twarde Cukierki ToffiPokruszone Twarde Cukierki Toffi
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Wymieszaj mąkę, cynamon, gałkę muszkatołową, masło, sól i brązowy cukier w misce opuszkami palców, aż będzie wyglądał jak mokry piasek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Obficie posypać ciasto.
3
Piec, aż babeczki będą złociste i wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 30 minut. Lekko ostudzić na patelni, a następnie ostrożnie wyjąć do stojaka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Zdjęcia Andrew Mccaul
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn