Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj babeczek z żurawiną i ajerkoniakiem. Ten przepis służy 12 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 539 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka brązowego cukru, soli, żurawiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Babeczki Z Ajerkoniakiem-Żurawiną, Babeczki Z Ajerkoniakiem Żurawinowym, oraz Babeczki Z Ajerkoniakiem Żurawinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotuj babeczki: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. mgiełkę 12-filiżanki muffin patelni z sprayem do gotowania. Rozgrzać żurawinę i rum w małym rondlu na średnim ogniu, następnie zdjąć z ognia i pozostawić strome 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Miód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie Polenty
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Mąkę, proszek do pieczenia, brązowy cukier i sól ubić w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Dietetyczna Soda Kremowa
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Masło, ajerkoniak, jajka i wanilia ubić w innej misce. Delikatnie złożyć do mieszanki mąki. (Ciasto będzie grudkowate; nie przesadzaj.) Złożyć żurawinę. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pokruszone Twarde Cukierki Toffi
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Wymieszaj mąkę, cynamon, gałkę muszkatołową, masło, sól i brązowy cukier w misce opuszkami palców, aż będzie wyglądał jak mokry piasek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda Kremowa
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Obficie posypać ciasto.
3
Piec, aż babeczki będą złociste i wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 30 minut. Lekko ostudzić na patelni, a następnie ostrożnie wyjąć do stojaka.