Muffinki Sojowe Bananowo-Otręby
Bananowo-otręby muffinki sojowe to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Ten poranny posiłek ma 134 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pekanów, mąka sojowa, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Bananowo-Orzechowe Babeczki Z Otrębów Owsianych, Muffinki Bananowo-Otrębowe, oraz Babeczki Z Otrębami Bananowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki; odstawić 5 minut.
Dodaj cukier, żywność dla niemowląt i jajko; dobrze wymieszaj. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Połączyć mąki i kolejne 4 składniki (mąki przez sól) w misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Dodać otręby do mieszanki mąki, mieszając tylko do wilgotności. Ciasto łyżka do 12 Muffin kubki pokryte sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 375 przez 20 minut lub do momentu, gdy muffinki zostaną lekko dotknięte na środku.
Natychmiast wyjąć muffinki z patelni; ostudzić na stojaku z drutu.
Uwaga: Ta muffinka ma gęstą konsystencję.