Muffinki Rabarbarowo-Orzechowe
Przepis rabarbar Pecan Muffins jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło ten poranny posiłek. Jest idealny do Dzień Matki. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz proszek do pieczenia, pekan, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Muffinki Rabarbarowo-Orzechowe, Pecan Truskawka Rabarbar Cobbler, oraz Truskawkowy Rabarbar Pekan Bochenek dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć mąkę, cukier, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól i orzechy. W średniej misce ubić jajko.
Dodaj olej, skórkę pomarańczową i sok.
Dodaj do mąki na raz i mieszaj, aż ciasto będzie wilgotne. Wymieszać z rabarbarem. [można dodać łyżkę zwykłego jogurtu bezmlecznego lub kwaśnej śmietany, aby zapewnić wilgotną muffin]lekko posmarować 12 dużych kubków muffin i wypełnić ¾ pełne.
Piec w temperaturze 350 stopni F przez 25 do 30 minut