Muffinki Owsiane Z Masłem Orzechowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc wypróbuj babeczki owsiane z masłem orzechowym. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 8G tłuszczu i w sumie 204 kalorii. Za 24 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Mieszanka orzeszków ziemnych, mleka, masła orzechowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mikrofalowe Krówki z masłem orzechowym z czekoladą i mini kubkami z masłem orzechowym / babeczkami na muffinki, Muffinki z masłem orzechowym z kawałkami czekolady z lukrem z masłem orzechowym, oraz Muffinki z masłem orzechowym z kruszonką z masłem orzechowym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W misce wymieszaj mąkę, owies, brązowy cukier, proszek do pieczenia, sól i cynamon. W innej misce ubij jajko, masło orzechowe i mleko na gładką masę. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone. Złóż orzeszki ziemne
Napełnij nasmarowane lub wyłożone papierem kubki na muffinki do trzech czwartych.
Piec w temperaturze 375° przez 15-18 minut lub do momentu, gdy wykałaczka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt.
W razie potrzeby podawać z bitą polewą i orzeszkami ziemnymi.