Mrożone Ciasto Z Musem Z Białej Czekolady

Mrożone Ciasto Z Musem Z Białej Czekolady
Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 5G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.32 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz czekoladowe ciasteczka waflowe, śmietanę do bicia, crème de menthe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Mrożony mus z białej czekolady i orzechów laskowych, Tort mrożony z białej czekolady i musu malinowego, oraz Mrożony Mus Truskawkowo-Czekoladowy Biały.

Instrukcje

1
Spryskaj szklane lub ceramiczne naczynie o średnicy 9 cali z nieprzywierającym sprayem. Drobno zmielić ciasteczka czekoladowe i cukier w procesorze. Zmiksuj na maśle. Nacisnąć mieszankę okruchów na dno i na górę przygotowanego naczynia. Stać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka CzekoladoweCiasteczka Czekoladowe
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ceramiczna Forma CiastaCeramiczna Forma Ciasta
1
Połącz mleko i sól w ciężkim małym rondlu. Przynieś na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Żółtka i skrobię kukurydzianą ubić w średniej misce, aby dobrze wymieszać. Stopniowo ubijaj w gorącej mieszance mleka. Powrót mieszaniny do tego samego rondla. Mieszaj na średnim ogniu, aż mieszanina zgęstnieje, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
żółtko Jajażółtko Jaja
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Zdjąć z ognia.
4
Dodać białą czekoladę i masło; ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Przelać krem do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Ubij w crème de menthe i crème de cacao. Ustaw krem na innej dużej misce z lodowatej wody, aż będzie zimna i gęsta, ale nie ustawiona, często mieszając, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme De MentheCreme De Menthe
Rum Malibu O Smaku KokosowymRum Malibu O Smaku Kokosowym
WodaWoda
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Śmietanę ubić w średniej misce do uzyskania sztywnych szczytów. 1/3 bitej śmietany wymieszać z kremem. Złóż pozostałą bitą śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
BudyńBudyń
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
Wlać nadzienie do skorupy. Zamrażać co najmniej 5 godzin lub do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
9
Dekoruj ogolonymi czekoladkami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn