Ten przepis służy 16 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Mieszanka z bitą polewą, masło z dyni kraju, krakersy z cynamonem graham i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pumpkin Ale Layer Cake, Soczyste Czterowarstwowe Ciasto Dyniowe, oraz Ciasto Dyniowo-Orzechowe.
Instrukcje
1
Umieścić pekan w patelni nonstick; płaszcz pekan z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Orzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać brązowy cukier; gotować na średnim ogniu 3 minut lub aż orzechy są tosty i cukier topi się, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Cukier
Orzechy
3
Zdjąć z ognia; ostudzić.
4
Połączyć cukrem pekan i okruchy cracker w małej misce; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Krakersów
Orzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Opakowania Beztłuszczowej I Bezcukrowej Mieszanki Budyniowej Waniliowej (np. Jell-O®)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
6
Połączyć masło dyni, cynamon, i pumpkin Pie spice w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pumpkin Pie Spice
Masło Dyniowe
Cynamon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Umieść połowę mieszanki masła dyniowego i połowę lodów w robocie kuchennym; pulsuj 12 razy lub tylko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Dyniowe
Lody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
8
Na patelni rozprowadzić mieszankę dyniowo-lodową na warstwie ciasta i posypać połową mieszanki orzechów pekan. Top z pozostałych plastrów ciasta; zamrażać 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody
Dynia
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Orzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Umieścić pozostałą połowę mieszanki masła dyni i pozostałą połowę lodów w robocie kuchennym; puls 12 razy lub tylko do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Dyniowe
Lody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
10
Na patelni rozprowadzić mieszankę dyni z lodami na warstwie ciasta i posypać połową pozostałej mieszaniny orzechów pekan. Przykryć i zamrozić 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody
Dynia
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Orzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
11
Rozłóż ubitą polewę równomiernie na cieście i posyp pozostałą mieszaniną orzechów pekan. Przykryć i zamrozić 8 godzin lub do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą Polewą
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Orzeszki Pekan
12
Odstawić na 5 minut przed podaniem. Uruchom nóż wokół zewnętrznej krawędzi deseru, aby poluzować z patelni; usuń boki patelni.