Mrożone Ciasto Z Budyniem Bananowym

Mrożone Ciasto Z Budyniem Bananowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać mrożone ciasto bananowy Pudding spróbować. Jedna porcja zawiera 99 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 30 i kosztuje 25 centów za porcję. Mieszanka galaretki o smaku waniliowym pudding instant, mleko, gotowy do użycia graham cracker crumb crust i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Mrożone Ciasto Budyniowe Oreo, oraz Mrożone Ciasto Budyniowe Miętowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój 2 banany; ułóż równomiernie na dnie skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
2
Wlać mleko do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać suchy budyń wymieszać. Ubić trzepaczką 2 min. lub aż do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Odstawić 5 min. lub aż zgęstnieje. Delikatnie wymieszać z ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
5
Rozłóż na plastrach banana w skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Zamrozić 6 godzin lub do twardości. Gdy będziesz gotowy do podania, wyjmij ciasto z zamrażarki.
7
Odstawić w temperaturze pokojowej 15 min. lub aż ciasto można łatwo pokroić. Pokrój pozostałego banana. Ułóż na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
8
Skropić syropem czekoladowym, posypać migdałami. Resztki przechowuj w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Standardowa Miska Waflowa Zawierająca Około 50 Kalorii1 Standardowa Miska Waflowa Zawierająca Około 50 Kalorii
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn