Mozzarella Marinara

Mozzarella Marinara
Mozzarella Marinara wymaga około 1 godziny od początku do końca. Ta przystawka ma 252 kalorie , 4 g białka i 18 g tłuszczu na porcję. Za 40 centów za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12 osobom. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Mieszanka koncentratu pomidorowego, cukru, ząbka czosnku i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt imponujący wynik wynoszący 26% . Podobne przepisy to Mozzarellan i Bazylia z Sosem Marinara , Domowe Paluszki Mozzarella z Sosem Marinara i Łatwy Ricottan Bakłażan Mozzarella Marinara Bake .

Instrukcje

1
W dużym rondlu na oliwie podsmaż cebulę i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
24 Sztuki Sera Sznurkowego24 Sztuki Sera Sznurkowego
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać pomidory, koncentrat pomidorowy, wodę, cukier, sól i liść laurowy. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 20-30 minut lub do momentu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
W międzyczasie umieść opakowanie bułki jajecznej na powierzchni roboczej, wierzchołkiem skierowanym do siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Umieść kawałek sera w pobliżu dolnego rogu. Złóż dolny róg opakowania nad serem; zwiń, aż ser się zamknie. Złóż boki opakowania na górę. Za pomocą pędzla do ciasta zwilż górny róg wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
5
Zwiń ciasno, aby zamknąć, tworząc rurkę. Powtarzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
6
Na patelni elektrycznej lub we frytkownicy rozgrzej olej do temperatury 375°. Smaż paluszki mozzarelli, po kilka na raz, przez 1 minutę lub do złotego koloru, od czasu do czasu obracając. Wyrzucić liść laurowy z sosu marinara.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Podawać z paluszkami mozzarelli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn