Mozzarella Marinara wymaga około 1 godziny od początku do końca. Ta przystawka ma 252 kalorie , 4 g białka i 18 g tłuszczu na porcję. Za 40 centów za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12 osobom. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Mieszanka koncentratu pomidorowego, cukru, ząbka czosnku i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt imponujący wynik wynoszący 26% . Podobne przepisy to Mozzarellan i Bazylia z Sosem Marinara , Domowe Paluszki Mozzarella z Sosem Marinara i Łatwy Ricottan Bakłażan Mozzarella Marinara Bake .
Instrukcje
1
W dużym rondlu na oliwie podsmaż cebulę i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
24 Sztuki Sera Sznurkowego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać pomidory, koncentrat pomidorowy, wodę, cukier, sól i liść laurowy. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 20-30 minut lub do momentu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Słonina Wieprzowa
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
W międzyczasie umieść opakowanie bułki jajecznej na powierzchni roboczej, wierzchołkiem skierowanym do siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Umieść kawałek sera w pobliżu dolnego rogu. Złóż dolny róg opakowania nad serem; zwiń, aż ser się zamknie. Złóż boki opakowania na górę. Za pomocą pędzla do ciasta zwilż górny róg wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
5
Zwiń ciasno, aby zamknąć, tworząc rurkę. Powtarzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Na patelni elektrycznej lub we frytkownicy rozgrzej olej do temperatury 375°. Smaż paluszki mozzarelli, po kilka na raz, przez 1 minutę lub do złotego koloru, od czasu do czasu obracając. Wyrzucić liść laurowy z sosu marinara.