Mozzarella Marinara

Mozzarella Marinara
Mozzarella Marinara wymaga około 1 godziny od początku do końca. Ta przystawka ma 252 kalorie , 4 g białka i 18 g tłuszczu na porcję. Za 40 centów za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12 osobom. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Mieszanka koncentratu pomidorowego, cukru, ząbka czosnku i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt imponujący wynik wynoszący 26% . Podobne przepisy to Mozzarellan i Bazylia z Sosem Marinara , Domowe Paluszki Mozzarella z Sosem Marinara i Łatwy Ricottan Bakłażan Mozzarella Marinara Bake .

Instrukcje

1
W dużym rondlu na oliwie podsmaż cebulę i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
24 Sztuki Sera Sznurkowego24 Sztuki Sera Sznurkowego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać pomidory, koncentrat pomidorowy, wodę, cukier, sól i liść laurowy. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 20-30 minut lub do momentu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
W międzyczasie umieść opakowanie bułki jajecznej na powierzchni roboczej, wierzchołkiem skierowanym do siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Umieść kawałek sera w pobliżu dolnego rogu. Złóż dolny róg opakowania nad serem; zwiń, aż ser się zamknie. Złóż boki opakowania na górę. Za pomocą pędzla do ciasta zwilż górny róg wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
5
Zwiń ciasno, aby zamknąć, tworząc rurkę. Powtarzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Na patelni elektrycznej lub we frytkownicy rozgrzej olej do temperatury 375°. Smaż paluszki mozzarelli, po kilka na raz, przez 1 minutę lub do złotego koloru, od czasu do czasu obracając. Wyrzucić liść laurowy z sosu marinara.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Podawać z paluszkami mozzarelli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn