Koktajl Szampański Granat-Imbir

Koktajl Szampański Granat-Imbir
Koktajl Szampański granat-imbir to bezglutenowe i wegańskie napój. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Na $3.45 za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Sylwester wydarzenie. Mieszanka cukru, sok pomarańczowy, gruby imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szampan-Koktajl Z Granatów, Koktajl Szampański Granat, oraz Koktajl Szampański Granat.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki gotować w dużym rondlu, aż syrop zmniejszy się do 1/3 szklanki, często mieszając, około 10 minut. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wlać 4 łyżeczki syropu z granatów, 1 łyżkę soku pomarańczowego i 1/4 łyżeczki Cointreau do każdego z czterech 6-uncjowych fletów do szampana. Napełnij każdy z 2/3 szklanki szampana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Z GranatówSyrop Z Granatów
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
SzampanSzampan
CointreauCointreau

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn