Mostek z sosem Gingersnap

Mostek z sosem Gingersnap
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj mostek z sosem Gingersnap. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 222 kalorie, 27g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Mieszanka mostku wołowego, sos chili, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Chanuka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Niemieckie klopsiki z sosem Gingersnap, Mostek Z Sosem, oraz Mostek wołowy w sosie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść mostek na patelni do pieczenia. W małej misce, połączyć wodę, sos chili i zupy mix; wlać na mięso. Przykryć i piec w temperaturze 325° przez 2-1 / 2 do 3 godzin lub do miękkości mięsa. Schłodzić; przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChiliSos Chili
Zupa MixZupa Mix
WodaWoda
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wyjąć mięso i pokroić w 1/4 cala.- grube plastry; powrót do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Posypać okruchami gingersnap. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 30-45 minut lub do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gingersnap OkruchyGingersnap Okruchy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje18
Ocena Zdrowia21
Magazyn